Service

Belangrijke informatie

Je bestelling wordt verstuurd in een brievenbuspakje. Dit houdt in dat je bestelling door de postbezorger wordt afgeleverd, samen met de briefpost. Indien je het pakketje graag wil kunnen traceren, kun je kiezen om je bestelling te laten versturen met een PostNL Track&Trace code (meer informatie daarover vind je hier: PostNL brievenbuspakje).

Wil je liever je bestelling op komen halen? Dat is mogelijk. Omdat we geen fysieke winkel hebben, kun je een afspraak met ons maken om je bestelling op te komen halen in Nijmegen.

Je kunt je bestelling op twee manieren betalen.

  • Direct via iDeal. Je bestelling zal na betaling zo snel mogelijk worden verzonden (binnen 3 dagen op je deurmat).
  • Directe bankoverschrijving. Zodra we het geld hebben ontvangen op onze rekening gaan we je bestelling in behandeling nemen en versturen we deze uiteraard zo snel mogelijk.

Beest op je buik heeft geen fysieke winkel waar je terecht kunt voor vragen. Je kunt ons natuurlijk altijd een mail sturen (bijvoorbeeld via het contactformulier) of telefonisch bereiken op 06 2701 5704.

Het post- en bezoekadres (alleen na overleg) is Antiloopstraat 89 te Nijmegen.

Als je graag langs wil komen om onze producten te bekijken, dan is dat mogelijk. Wil je dan eerst even contact met ons opnemen zodat we een geschikt moment kunnen plannen?

Veelgestelde vragen

Nee hoor, alle prijzen op de site zijn inclusief verzendkosten. We vinden het zelf ook vervelend als we online shoppen en pas op de laatste pagina ontdekken dat er nog verzendkosten gerekend worden naast het totaalbedrag op het scherm… Om het helder te houden dus geen verzendkosten.

Ja, je kunt onze standaardproducten ruilen of retour sturen als je niet tevreden bent. Concreet zijn dit de setjes wenskaarten en de uitnodigingskaarten. Alle andere producten zijn op maat gemaakt en kunnen we helaas niet terugnemen.

Specifiek zegt de recht van retour wet hierover het volgende:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beestopjebuik.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen op het recht van retour

Leveranciers van bederfelijke waren, losse tijdschriften of loterijkaartjes hoeven zich geen zorgen te maken: dit recht van retour geldt niet voor hen. Ook bij zaken die specifiek voor een klant worden gemaakt of aangepast (denk aan een Tshirt met fotoprint of een zakdoek met geborduurd monogram), kan de klant geen aanspraak maken op retour. Bij het aanbod van dergelijke producten dient u wel duidelijk te vermelden dat het herroepingsrecht is uitgesloten.

Ja dat kan. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken om langs te komen in Nijmegen.